dijous, 30 d’octubre del 2014

Flipped Classroom

Flipped Classroom es defineix com un model pedagògic que transfereix en el treball de determinants processos d’aprenentatge fora de l’aula i utilitza el temps de classe, juntament amb l’experiència del professor, per a facilitar i potenciar altres processos d’adquisició i pràctica dels coneixements dins de l’aula.

Aquests model utilitza mètodes constructivistes, el compromís i l’implantació dels estudiants amb el contingut del curs i la millora de la seua comprensió conceptual, ja que es tracta d’un enfoque integral que, quan s’aplica amb èxit, donarà suport a totes les fases d’un cicle d’aprenentatge. (Taxonomía de Bloom)









  • Involucra als familiars des de l’inici del procés d’aprenentatge.

La innovació educativa del Flipped Classroom aporta com a principals beneficis:
Permet als docents dedicar més temps a l’atenció a la diversitat.És una oportunitat per a que el professorat pugui compartir informació i coneixements entre si, amb l’alumnat, les famílies i la comunitat.


Proporciona a l’alumnat la possibilitat de tornar a accedir als millors continguts generadors o facilitadors pels seus professors.Crea un ambient d’aprenentatge col·laboratiu a l’aula.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada