dijous, 30 d’octubre del 2014

Twitter

Twitter és una de les reds socials més famoses que existeixen en l'actualitat, moltes persones en aquesta red social comparteixen informació a través de la missatgeria instantànea al voltant del món.


Twitter funciona de manera simple, es tracta d'enviar i rebre misatges o micromisatges, degut als seus límits dels caracters que són solament 140, per a poder utilitzar aquesta red social t'has de crear un compte totalment gartuit en la que el nom serà antecedit per "@". 






Després d'obrir el compte serà assignat el perfil on podras estar assabentar-te dels teus seguiments i dels teus seguidors.
Pots buscar amics, familiars, artístes o altres persones del teu propi interes; twitter també ofereix altres opcions com per exemple: invitar amics per email, buscar en altres reds socials o seleccionar a usuaris recomanats.

Diversos termes es poden utilitzar en aquesta red social: trending topis o temes més populars, seguidors o followers (persones que segueixen el teu compte), hastags (són les frases que comencen amb aquests símbol #, i retweetear (compartir  un missatge o notícia que ha sigut publicada per un altra persona mitjançant el seu compte).






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada