dissabte, 15 de novembre del 2014

Setmana de pràctiques i reflexions educatives

10/11/14

Pim, pam, repicam. Música en família.

En aquesta activitat Elena Pereta, ex alumna de Blanquerna, ens va explicar com utilitzava la música per a connectar als pares amb els fills. Són unes sessions que els nens de 18 a 36 mesos comparteixen una hora a la setmana.

Elena introdueix mitjançant jocs: l’accent fort, les qualitats del só, el tempo, el ritme i també les llums de colors amb la llum apagada.

Les famílies comparteixen un moment de descans amb les criatures.

Uns jocs com per exemple: fer com si en el nen menges amb una cullera gran (só greu), amb una cullera menuda (só agut). També ballaven al ritme de la música, havia un conte on no havia lletra i simplement servia per a fer un dictat de sons, etc…



11/11/14

MNAC
Arquitectes:
Gae Aulenti i Enric Steegman.

Ubicació de l’edifici:
El Museu Nacional d’Art de Catalunya està ubicat al Palau Nacional de Montjuïc, construït per a l’Exposició Internacional de 1929. L'any 1934 va obrir les portes com a Museu d'Art de Catalunya, aplegant la col·lecció medieval. Posteriorment, el 1995, ja com a Museu Nacional d'Art de Catalunya, s'inauguren les sales noves d'art romànic i de manera successiva es va ampliant la presentació pública dels fons, procés que culmina el 2004 amb la presentació nova d'art modern.

Estil:  Eclèctic barcelona-mnac_0.jpg

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada