divendres, 26 de setembre del 2014

Què és el llenguatge?


Definició:
Es mes que un mitja de comunicació. Perquè ens permet que tot el que persevim dels sentits el llenguatge les organitza, gracies al llenguatge podem referir-mos al mon ja que el redueix a grups per tant el simplifica, l'organitza,redueix ...

El llenguatge organitza l'entorn i del nombre il·limitat de objectes, sensacions i emocions aconsegueix limitar-los. Ha estat possible a traves del llenguatge els redueix a grups, reagrupant-los.

El llenguatge i el pensament van units. (Bigosqui) El primer any de vida si que potser que el pensament i el llenguatge siguen independents, però gracies al llenguatge l'individu pot mantenir el llenguatge intern.

El llenguatge modela el pensament. El llenguatge es el que ens assenyala els límits del pensament. Tenir accés a una paraula es obrir un mon.

El llenguatge es el suport bàsic de la memòria. Tots els avanços, tots els invents, la literatura, passant de generació en generació gracies al llenguatge.

El llenguatge i l'autoexpressió.

Llenguatge com una facultat humana
- Do universal dels humans.
- Aquesta facultat fa possible l'aprenentatge lingüístic. (Chomski) va dir que la especie humana (lad) El nen pugui deduí com funciona una llengua. Escoltar i deduir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada